Post by rectresneslplodah on Feb 4, 2022 15:48:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid piiramatult punkte ▞▞▞
▞▞▞ DRAGON VILLAGE -city sim mania 2022 version ▞▞▞
Ts asam gem saate Dragon asami
See mäng on väga lõbus, ma mängin iga päev ja võidan treeningu madala tasemega draakon madal teemant
See ei tööta vivo v11 pro jaoks
ma pean 999kcoini 999999kgems 9999999k, kuidas ma saan seda normaalselt taastada, mulle ei meeldi petetud mängud, palun eemaldage see viga või häkkige
iga kord, kui ma mängin 5 minutit, ei saa ühelgi asjal klõpsata
Okokok on suurepärane mäng, kuid miks on elupaigad nii kohutavalt kallid ja miks mõni draakon on nagu 500 kalliskivi või nii kallis. Kunagi mulle meeldis see mäng, kuid nüüd sain aru, et see on prügikas.
Ma pole seda veel mänginud, kuid arvan, et see oleks hea mäng, kui see sarnaneb Dragon Cityga
Nii tore mäng
See oli ülilõbus, kuid hakkas igavaks, nii et teate, et see on lõbus ja lahe mäng.
päris kena
Ilus ja parem mäng
see mäng on lahe ja suurepärane!🧡 annan 3 tärni
Ramboat - Offline Action Game Arcade cho
Täiesti tore mäng! Sest seal on võrguühenduseta reklaam ja võite teenida kalliskive isegi siis, kui olete võrguühenduseta ja nüüd on mul juba legendaarsed draakonid!!! Täname selle mängu loomise eest, loodan, et muudate eraldusvõime ja graafika veelgi kõrgemaks, et mul oleks selle kauni graafika tõttu energiat seda mängida
Mulle meeldib see mäng alguses, kuid see on igav, sest see on soolomäng, peaksite seda võrgus ja võrguühenduseta lahingus mängima ning lisama veidi rohkem draakoni + stoppreklaami
See on tõesti hea, kuid kalliskive on raske hankida ja see jääb veidi maha, kuid kalliskivide puhul on seda tõesti raske hankida, nii et võib-olla saate selle parandada, kui selle mängu parandate, on see tore
Okei👍🏻
See on tore, kuid nad peaksid olema veidi tugevamad ja pesitsuskoht on liiga aeglane
Mulle ja isale on aasta mäng nii meeldinud, et me tahaksime draakoneid vahetada ja üksteisele müüa ning meil on taskud nagu vzones clubconnectil ja DS-il. Samuti oleks hea, kui saaksime rentida muruväljakuid ja kui saaksime värvida ja osta värvilise ülikonna. yr värvipurgid ea on x kasutuskogused . Eyi
Kas see on võrguühenduseta
Väga tore mäng
Ma armastan seda mängu, kuid võitlus käib automaatselt
See mäng on väga suurepärane ja tore, isegi mu vend mängib seda 10 korda päevas ilma väsimata. See mäng on väga väga väga tore ja tähelepanuväärne. Aitäh inimestele, kes aitasid seda mängu teha👍👍👍👍👍 Suur tänu❤❤❤❤
Ma armastan seda mängu! Ainult kolm asja, palun lisage kauplemine ja sõprus. Mu sõbral on segased draakonid, nii et kui lisate kauplemise, annaksin ühe oma draakonidest ära. Ja palun lisage sõprus. Ja lisage ka sõbravestlus, et saaksite sõpradega vestelda
lehekülg 250/326 - videomängud ... - Creative Stop ▷ ➡️
Mulle meeldib tema vana versioon 2015–2017, kuid see uus versioon on raiskamine.
Väga halb mäng, aga draakonid on head
Ma tahan vana versiooni, sest vana versioon on sellest versioonist parem ja vana versioon, mis kasutab draakoni ostmiseks münte ja nüüd versioon, mis kasutab draakoni ostmiseks kristalli ja see on liiga kallis, keegi ei mängi seda mängu, peate seda mängu värskendama nagu vana versiooni
Noh, mäng on hea, kuid seal on vigu, mis vajavad parandamist
Ma vihkan seda, see on ok, kuid draakonid on raske areneda, kalliskivid on väga haruldased ja see üritab kopeerida draakoni linna, see on imelik. Ärge installige seda rakendust!
Liiga palju reklaame ei saa esitada ainult reklaame üha rohkem reklaame
Varem oli see tore, aga nüüd on see igav, pole minu jaoks mängus midagi teha
Üldiselt hea mäng, kuid ma tõesti arvan, et see vajas uut värskendust, kuna saate lasteaeda rohkem muna panna ja uue draakoni loodetavasti märkate seda.
Kena mäng, annan sellele rohkem tähti, kui nad eemaldavad need reklaamid, mida pidin vaatama, et oma Dragonsi taset tõsta. Vaata mulle see tõesti ei meeldi
Mulle meeldib, kuid see külmus pidevalt, muidu oleksin hinnanud 5 tärni 2 asemel
DRAGON VILLAGE - 드래곤 게임 시뮬레이션 qya
DRAGON VILLAGE -city sim mania Симулятори gqn
Vajab rohkem täiustamist ja veelgi täiustamist, palun, mäng on väga sõltuvust tekitav.
Lõbus mäng, kuid BUGED!!! 2x korda kahe erineva kujundusega 145 lvl võitlus krahhi rakendusega
suurepärane mäng, kuid sellega on seotud üks probleem:( sellel on liiga palju lisasid ja kui soovite kalliskive, peate lisamist vaatama ja see on nii tüütu, eriti kui mul pole tuju, nii et palun parandage see!! aga suurepärane mäng nii et ma hinnake seda 4 tärniga ja ma soovitan seda teile siiski!!!!!! ilusat päeva:)
Gig
Soovitan Dragon City poolt Socialpointi selle mängu asemel kasutada ... see on palju lihtsam ja lõbusam, kuna on rohkem draakoneid ja rohkem mitmekesisust.
Liiga palju mahajäämust ja vigu täis
Ma armastan seda ja see kõik on põnev
Majutus on väga kehv ja mäng ka. Mul ei tohiks olla ühte tähte, aga ma lihtsalt ei anna seda ka
Neerukivid ja graafilise disaini illustratsioon ja graafilise disaini logo, et tagada juhtnupud ja graafika
halvim uuendus üldse!!!!!!!! palun tooge tagasi vanem versioon ilma müntide ja palju tasuliste kalliskivideta!!!!
Ka esimest korda elus selle mänguga ang ganda talaga lubadus!!
Peaaegu iga lisamise korral pean uuesti sisse logima, kuna neil pole väljumist.
Mäng töötab siis, kui hakkasin mängima täiesti hästi, ja toitsin oma draakoneid, kuni mäng lihtsalt suri
Minu 2020. aasta parim mäng. Draakon on nii lahe.